dimarts, 14 d’octubre de 2014

TOM SAWYER DETECTIU

Pels amants del teatre, les obres infantils poden ser una opció per no abandonar del tot un hàbit que resulta difícil de compaginar amb la vida familiar.

I no cal deixar-se 70€ a l'entrada per gaudir d'un espectacle de qualitat. Hi ha obres on grans i petits gaudeixen rabiosament... els grans per partida doble, per la funció i pel plaer de veure els nens atrapats en la història.

Una d'aquestes obres és la que vull recomanar avui:una de les històries menys conegudes de l'heroi de la nostra  infància, o almenys de la meva.

Emocionant, divertida, intel·ligent ... no necessita "gags per a pares", perquè la comèdia està tan ben pensada que els pares riem alhora que els nens.


Amb 5 actors d'una versatilitat sorprenent, i una veus que mare meva! I la música? La música!!! M'encanta quan la música per a nens sona a jazz, a blues, a rock... Si la tinc al Spotify y tot Marc Sambola – Tom Sawyer Detectiu

Nosaltres la vam veure 2 vegades: la primera a Barcelona i, per a la segona, ens vam anar fins a Igualada! Ara que la tenim tan a prop, com no tornar a tornar? 

Al Teatre Principal de Terrassa, en Plaça Maragall, 2, Diumenge 30/11 a les 12:00 i a les 18:00. Durada: 1h 20' - Preu: 8€

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i dramatúrgia: Miquel Agell
Música: Marc Sambola
Lletra: Lidia Linuesa
Repartiment: Marc Andurell, Marc Udina, Ferran Castells, Xavi Duch i Belén Alonso
Músics: Andreu Moreno (bateria), Isaac Coll (baix elèctric), Pau Figueres (guitarres), Gerard Alonso (piano), Laia Martí (viola), Naüm Monterde (clarinet).
Coreografia: Ester Bartomeu
Escenografia: Eloi Linuesa
Il•luminació: Roger Blasco
Disseny de vestuari i confecció: Leo Quintana
Una producció de Lazzigags Produccions

Si feu click sobre el nom del Teatre, trobareu més informació i aquí us deixo el link de ticketea per si voleu comprar les entrades.

Una de les coses que més m'agrada del teatre és que, per moltes vegades que vegis la mateixa obra, mai serà igual. Sempre hi ha alguna cosa nova cosa que et sorprèn... “Es anacrónico, según Heráclito, seguir dos rápidos del mismo Niágara”, deia el meu estimat Mario Benedetti parlant d'un altre tema.

Animeu-vos! Aneu a veure-la encara que només sigui per venir després aquí i deixar-me un comentari dient que sóc una boja exagerada... tot i que si us agrada tant com a mi, també podeu comentar i demanar-me us recomani més teatre familiar (i això no voldrà dir que jo no sigui una boja exagerada, les coses com són)

Bona nit a tothom!

Diana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada