dissabte, 11 d’octubre de 2014

CAP DE SETMANA AL DELTA

Passar un cap de setmana al Delta de l'Ebre tenint com a guia a algú que hagi nascut allà és tot un luxe. A continuació us explicaré tot el cap de setmana pas a pas.
La data escollida tampoc va ser a l'atzar. Hi ha dues dates a l'any que val la pena d'anar. Una és la plantada de l'arròs al mes de juny i l'altra és la sega a l'octubre. Les dates exactes no les poso perquè suposo que cada any deu canviar. Només cal que busqueu a qualsevol pàgina de turisme del Delta, per exemple aquesta : www.turismeamposta.cat. 

La casa rural que ens van recomanar està molt bé. Regentada per l'Imma i el Tomàs. Aquí teniu l'enllaç: www.ebreguia.com/masdeltancat. El millor de la casa són els animalets que tenen. No són molts però suficients per les meves filles de 7 i 3 anys.

Com veieu fins i tot les van portar a fer un volt en ruc. Tant l'Imma com el Tomàs són molt, molt agradables. Tenen una habitació quàdruple i una altre triple. A més de les dobles, totes amb bany inclós. La veritat és que les nenes van estar molt entretingudes.

Un lloc per començar l'excursió pel Delta es "La Casa de Fusta". Aquí us deixo dos enllaços que us aniran bé.És un punt d'inici de passejades en bici o caminant. Hi ha camins que voregen l'Encanyisada amb miradors.


Al costat hi ha un restaurant on es dina molt bé. Un altre restaurant per dinar a la vora de la Casa de Fusta és La Barraca del Delta. Baratets no, però per una vegada estan molt bé. A més surts tant tip que t'estalvies el sopar!!!
Tot el que us he explicat fins ara es troba a la marge sud del riu Ebre. Ara ens anirem gairebé fins a la desembocadura, a Riumar, d'on surten uns vaixells semblants a les "golondrines" de Barcelona que fan recorreguts pel riu. Es poden agafar davant del restaurant Casa Nuri.
A la marge nord del riu hi ha un altres restaurant "Delta hotel" també molt recomanat si aneu amb nens. Tant per la carta, tenen un menú per nens, com per les instal·lacions.
Bé doncs, fins aquí arriba el nostre cap de setmana al Delta de l'Ebre. Desitjo que us hagi estat útil la informació. Fins aviat!

Laura Solanas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada